Kings Young Learners - Ascot Yaz Okulu

Lokasyon ikonu Ascot - İngiltere
Kings Young Learners - Ascot Yaz Okulu görseli
Kings Young Learners - Ascot Yaz Okulu
Lokasyon İkonu Ascot - İngiltere
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
Kings Young Learners - Ascot Yaz Okulu genel resmi
Kings Young Learners - Ascot Yaz Okulu Hakkında

Kings Young Learners Ascot Yaz Okulu, St Mary's School'da gerçekleştirilmektedir. Bu geleneksel İngiliz yatılı okulu, 19. yüzyılda inşa edilmiş ve ülkedeki en iyi yatılı okullardan biridir. Ascot; İngiltere, Berkshire'da yer alan bir kasabadır. Londra'nın 40 km batısında yer alan bu küçük ama tarihi dokulu yer, Ascot Heath'deki yarış parkuruyla tanınır ve her yıl Kraliyet Ascot toplantısına ev sahipliği yapar. Her yıl yarım milyondan fazla ziyaretçiyi kendine çekmektedir. Londra'ya hızlı seyahat edebilme imkanına sahip olup büyük parkların ve güzel kırsal alanların yakınında yaşamak istiyorsanız, Ascot mükemmel bir konumdadır.

 

Açık hava etkinlikleri için alanlar tenis kortları, spor salonu, 25 metrelik kapalı yüzme havuzu, modern performans sanatları merkezi, öğrenci mağazası, aydınlık ve modern yemekhaneye sahip olan bu merkez öğrencilere birçok imkan sunmaktadır.

 

Haftada 15 saat İngilizce dersi artı spor, aktivite ve gezi programlarıyla öğrencilere unutulmaz deneyimler yaşamayı amaçlamaktadır. Öğrenciler haftada ücretsiz iki tam gün geziye katılabildikleri gibi ekstra tam gün gezilere de ücret karşılığında katılabilirler. Konaklama kampüs içerisinde olup, tek, iki, üç ve yedi kişiliğe kadar paylaşımlı odalarda olabilir. Banyoları dört veya altı kişi paylaşır. Kızlar ve erkekler farklı binalarda konaklarlar.

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Özel Lise Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
10 - 17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
10 Temmuz - 7 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2-4 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
150
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra 1,5 Saat
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Heathrow
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Yurt (Standart Tek Kişilik Oda), Yurt (Standart Paylaşımlı Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Geziler
Haftada 4 tam gün gezi düzenlenmektedir.

Tam Günlük Geziler

London Eye, Imperial War Müzesi, Tower Bridge Deneyimi, Borough Market ve South Bank Yürüyüşü, Madame Tussauds, Oxford Street, Kensington, St. Paul Katedrali, Tate Modern, British Müzesi, Covent Garden, Emirates Teleferiği, Westfield Alışveriş Merkezi, Windsor Kalesi, Bracknell'de Alışveriş, Oxford Üniversite Ziyareti, HMS Victory, Portsmouth, Brighton, Lanes Alışveriş Merkezi ve İskelesi.

Yarım Günlük Geziler

Bulunmamaktadır.
Aktiviteler
Sanat ve El işi, Badminton, Barbeküler, Basketbol, Bayrak Kapmaca, Dans, Yakar Top, Disko Gecesi, Futbol, Frizbi Oyunları, Karaoke, Yetenek Yarışması, Latin Dansları, Film Gecesi, Sınav Yarışmaları, Yüzme Oyunları, Tenis, Rugby, Voleybol, Zumba, Dedektif Oyunları

2024 Kings Young Learners - Ascot Yaz Okulu Fiyat Listesi

Program/Süre 2 Hafta 3 Hafta 4 Hafta
Klasik Yaz Okulu £2.715 £3.970 £5.225

* Program fiyatlarına kayıt ücreti, kurs, tam pansiyon konaklama, aktivite, gezi ve toplu transfer dahildir.

* Program fiyatına dahil olan havaalanı transfer hizmetleri Heathrow Havalimanından Çarşamba günü 10:00 - 18:00 arası varış ve 11:00 -19:00 arası ayrılışlar için geçerlidir. Farklı havalimanı veya saat tercihlerinde ücret farkı oluşacaktır.

* Program kapsamında, 16 yaş altı öğrenciler için 75 GBP Unaccompanied Minor fee ve Check in fee talep edilebilir.

* Kings, öğrencilere haftalık 6 GBP karşılığında Sağlık Sigortası sunmaktadır.

* Program kapsamında 50 GBP depozito ücreti bulunmaktadır. Bu ücret okula varıldığında ödenir ve ayrılırken geri alınır.