St. Giles International - Brighton Aile Programı

Lokasyon ikonu Brighton - İngiltere
St. Giles International - Brighton Aile Programı görseli
St. Giles International - Brighton Aile Programı
Lokasyon İkonu Brighton - İngiltere
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
St. Giles International - Brighton Aile Programı genel resmi
St. Giles International - Brighton Aile Programı Hakkında

Brighton İngiltere'nin Güneydoğu bölgesinde yer alan, Londra’ya 1 saatlik mesafede bulunan bir tatil şehridir. "Deniz Kenarındaki Londra" olarak adlandırılan Brighton'ın uçsuz bucaksız plajları ve doğal manzarasıyla, programa katılacak olan ailelere hem dil eğitimi hem de tatil yapma imkanı sunmaktadır. Kraliyet ailesinin tatil şehri olan Brighton'da bulunan butik mağazalar, tiyatro sahneleri, upuzun plajı ile ailelerin her üyesine bir şeyler sunuyor. Birçok prestijli üniversite ve dil eğitim merkezine ev sahipliği yapan bu şehir, dünyada bulunan en kozmopolit şehirlerden biridir ve İngiltere’de çevre dostu şehir olarak da bilinmektedir.

 

St. Giles Brighton Aile Programı Brighton şehir merkezinde bulunan St. Giles Brighton okulunda veliler eğitimlerini alırken, okula 2 dakika yürüme mesafesinde bulunan Jubilee kütüphanesinde de öğrenciler eğitim almaktadır. Ebeveynler deneyimli öğretmenler tarafından öğrenci merkezli bir eğitim alırken çocuklar ise dil gelişimi, proje çalışması ve iletişimsel yeterliliğe odaklanan kapsamlı, temaya dayalı bir müfredat ile eğitim alabilmektedirler. Derslerden kalan boş vakitlerde, rehberli gezi turları, bowling, spor faaliyetleri gibi çeşitli aktiviteler yer almaktadır. Ayrıca iki haftada bir Londra gezisi de dahil olmak üzere, keyfini çıkarabileceğiniz haftalık bir tam günlük ve en az bir yarım gün bir gezi ve aktiviteler de bulunmaktadır. Aileler maksimum 45 dakika toplu taşıma mesafesindeki kahvaltı dahil olan aile yanı konaklamalarda kalarak İngiltere kültürünü yakından tanıma fırsatı bulurlar. Hafta içi her gün okulda hem velilere hem de öğrencilere hafif öğlen yemeği sunulmaktadır ve istenmesi halinde ekstra olarak aile yanı konaklamalarda akşam yemekleri dahil edilebilir. 

 

Aile Programında Tam Paket ve Yetişkin Eğitimsiz Paket olmak üzere iki farklı seçenek sunulmaktadır; bu paketlere eğitim ve öğle yemeği dahil konaklama ücretleri dahildir. Aralarındaki temel fark, tam paketin ebeveynlere İngilizce eğitimi de sunmasıdır. Bu sayede ebeveynler, Aile Programı ile birlikte hem çocuklarıyla vakit geçirip hem de kendi İngilizce becerilerini geliştirme fırsatına sahip olurlar. Diğer yandan, eğitimsiz pakette ebeveynler sadece etkinliklere ve gezi turlarına katılırla ve öğle yemeği yerler. Bu paket, ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte zaman geçirme deneyimini yaşamalarını sağlarken, İngilizce eğitimi alma imkanı sunmaz. Bu şekilde, her iki paket de ailelerin ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre farklı seçenekler sunar. Kendi konaklamalarını ayarlamak isteyen aileler için Gündüz Programı paket seçenekleri de sunulmaktadır.

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Kurs Merkezi
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
5-15
Tarih ikonu
Program Tarihleri
23 Haziran – 11 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2-8 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
Yetişkin 12, Çocuk 15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
55
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra 1 Saat
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Gatwick
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Aile Yanı (Paylaşımlı Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
16,7 saat
Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Kurs Merkezi
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
5-15
Tarih ikonu
Program Tarihleri
23 Haziran – 11 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2-8 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
Yetişkin 12, Çocuk 15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
55
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra 1 Saat
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Gatwick
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Sunulmamaktadır.
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
16,7 Saat
Geziler
Her hafta bir tam bir veya iki yarım gün gezi düzenlenmektedir.

Tam Günlük Geziler

London Eye, Westminister Yürüyüş Turu, Windsor Kalesi, Londra Bilim Müzesi, Londra Hyde Park, Regent's Park, Londra Madam Tussaud, Bodiam Kalesi&Rye, Cambridge Tekne Turu, Cambridge Üniversitesi, Arundel Kalesi.

Yarım Günlük Geziler

Sea Life Center, Seven Sisters Park, Saltean Lido'da Yüzme, Zipline, The Royal Pavillion, Brighton & Hove Albion FC Turu, Lewes Tudor Queen Anne of Cleve'in Evi.
Aktiviteler
Golf, Mini Olimpiyatlar, Laser Tag, Voleybol ve Futbol Turnuvaları, Takım Sporları, Pizza Yapımı, Dodgeball Turnuvası, Bowling.

2024 St. Giles International - Brighton Aile Programı Fiyat Listesi

Program/Süre 2 Hafta 3 Hafta 4 Hafta Ekstra haftalar
Aile Programı - Yetişkin Full Paket £1.302 £1.953 £2.604 £651
Aile Programı - Çocuk Full Paket £1.302 £1.953 £2.604 £651
Aile Programı - Yetişkin Eğitimsiz Paket £542 £813 £1.084 £271
Gündüz Programı - Çocuk (Eğitim+Aktivite+Öğle Yemeği) £1.000 £1.500 £2.000 £500
Gündüz Programı - Yetişkin (Eğitim+Aktivite+Öğle Yemeği) £1.000 £1.500 £2.000 £500
Gündüz Programı - Çocuk (Eğitim+Aktivite) £920 £1.380 £1.840 £460
Gündüz Programı - Yetişkin (Aktivite+Öğle Yemeği) £240 £360 £480 £120
Gündüz Programı - Yetiştin (Sadece Aktivite) £180 £270 £360 £90

* Aile Programı ücretlerine eğitim, konaklama, aktiviteler ve geziler dahildir. Fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup okullar fiyatlar üzerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

* Havalimanı gidiş ve dönüş transferleri program ücretine dahil değildir. Maksimum 4 kişilik bir aile için Gatwick Havalimanı’ndan yapılan transfer çift yön ücreti 232 GBPdir. Farklı havaalanı tercihlerinde ücret farkı oluşacaktır.

* Gündüz programlarında konaklama ve transfer hizmeti sunulmaz.

* Kayıt ve konaklama ayarlama ücretleri program ücretlerinden hariç olup Aile başına (Maksimum 4 Kişi) eklenir. Kayıt ücreti 80 GBP, konaklama ayarlama ücreti 50 GBP'dir.      

* Özel beslenme gereksinimleri (ör. glutensiz, laktozsuz) için kişi başı haftalık 30 £ ek ücret alınır.                            

* Full paket fiyatlara kahvaltı ve öğle yemeği dahildir. İstenmesi halinde aile yanı konaklamalarında yetişkin başına akşam yemeği ücreti olarak 45 GBP ( haftalık) ek ücret yansıtılacaktır.

* Yetişkin eğitimsiz paket programında en az bir yetişkin, öğrenciyi okula ve aktivitelere götürüp getirmek zorundadır. Öğrencinin öğle yemekli gündüz paketi alması durumunda da ebeveyn refakati şarttır ve ebeveynin de öğle yemeği alması gerekmektedir.