SKOLA - Gloucester Gate Yaz Okulu

Lokasyon ikonu Londra - İngiltere
SKOLA - Gloucester Gate Yaz Okulu  görseli
SKOLA - Gloucester Gate Yaz Okulu
Lokasyon İkonu Londra - İngiltere
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
SKOLA - Gloucester Gate Yaz Okulu  genel resmi
SKOLA - Gloucester Gate Yaz Okulu Hakkında

Skola Gloucester Gate Yaz Okulu Londra'nın merkezinde yer almaktadır. Regent's Park'ın dış çemberinde bulunan okul, temiz havası, parkları ve Londra'daki tüm önemli turistik mekanlara da yakın olmasıyla ön plana çıkar. Öğrencilere İngilizce öğrenmeleri ve diğer ülkelerden gelen öğrencilerle İngilizce konuşarak arkadaş olmaları için teşvik edici ve güvenli bir ortam sağlamaktır. Okul yedi sınıf, bir kantin ve bir bahçe bulunmaktadır. Regent's Park'ın karşısında spor alanı ve harika bir oyun parkı bulunur. 

 

Skola Gloucester Yaz Okulu, 5-9 yaş grubundaki öğrencilere konaklamasız olarak, yani Gündüz Programı olarak sunulur. Haftada 6 Tam günlük programa katılmak isteyen öğrencilere, Cumartesi tam gün gezisinde mutlaka bir ebeveyn eşlik etmelidir. Ayrıca tüm programlar için öğrenciler ebeveynleri tarafından alınıp bırakılmalıdır. 5 yarım gün programına katılan  öğrenciler için, öğrencilerin Çarşamba gezisine katılabilmeleri için £50 tutarında bir gezi ve sunumlar ve parti için £50 tutarında bir gezi eklenmesi tavsiye edilir.

 

Sabah İngilizce dersleri, dil bilgisi, kelime bilgisi, okuma, yazma ve konuşma becerilerini geliştirir. Her hafta hem derslerin, Londra'yı Keşfet gezilerinin ve Cuma partisinin farklı bir teması vardır ve tüm hafta o temaya odaklanılır. Bu temalar şu şekildedir: Hikaye Anlatımı, Biyolog Ol, Kendin Ol, Sanatçı Ol, Girişimci Ol, Atlet Ol, Aktör Ol, Tarihçi Ol, Detektif Ol. Odaklanılan konuya göre de Çarşamba günü aktivitesi yaparlar ve Cuma günü öğrenciler konu hakkında sunum yaparlar. 



İsteyen ebeveynler, çocuklar dersteyken 30 yaş ve üzeri öğrenciler için ayrı sınıflarda ders sunan dil okulunda İngilizce kursuna katılabilirler. Artık TopUp English olarak adlandırılan TTI School of English, SKOLA Gloucester Gate yaz okuluna sadece 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. 1998 yılında kurulan bu okul, British Council tarafından akredite edilmiş dost canlısı bir İngilizce okuludur.

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Üniversite Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
5 - 9
Tarih ikonu
Program Tarihleri
1 Temmuz - 31 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2 - 9 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
16
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
100
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra 30 dk
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Heathrow
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Sunulmamaktadır.
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Geziler
6 tam günlük programda haftada 1 tam, 1 yarım gün gezi sunulur. 5 tam gün programda haftada 1 yarım gün gezi sunulur. 5 yarım gün programda gezi sunulmaz.

Tam Günlük Geziler

6 Tam Gün İçin : Greenwich, Cambridge, Bournemouth, Oxford, Wimbledon, Colchester, Arundel Kalesi, Hampton Court, Global Tiyatro.

Yarım Günlük Geziler

6 ve 5 Tam Gün program için : Londra Hayvanat Bahçesi, Kidzania, Discovery Story Merkezi, National Galeri Müzesi, Oyuncak Müzesi.
Aktiviteler
Spor, Müzik, Sanat Etkinlikleri ve Partiler.

2024 SKOLA - Gloucester Gate Yaz Okulu Fiyat Listesi

Program/Süre 2 Hafta 3 Hafta 4 Hafta Ekstra haftalar
Gündüz Programı (6 Tam Gün) £1.715,00 £2.535,00 £3.355,00 £820,00
Gündüz Programı (5 Tam Gün) £1.315,00 £1.935,00 £2.555,00 £620,00
Gündüz Programı (5 Yarım Gün) £915,00 £1.335,00 £1.755,00 £420,00

* Program fiyatlarına kayıt, kurs, aktivite, gezi ve materyal ücreti dahildir.

* Yarım günlük program fiyatına gezi veya aktivite dahil değildir.

* Tam günlük kurslar 09:00 ile 16:00 arası sunulurken, yarım günlük kurs 9:00 - 12:15 saatleri arasında sunulur.

* Tam gün gezilere sıcak öğle yemeği dahildir.

* Ebeveyn kursunun haftalık fiyatları olarak şu şekildedir: 15 ders 250 GBP, 20 ders 300 GBP, 30 ders 400 GBP ve kayıt ücreti 60 GBP, materyal ücreti 35 GBP.