Tamwood Camps - Vancouver Yaz Kampı

Lokasyon ikonu Vancouver - Kanada
Tamwood Camps - Vancouver Yaz Kampı görseli
Tamwood Camps - Vancouver Yaz Kampı
Lokasyon İkonu Vancouver - Kanada
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
Tamwood Camps - Vancouver Yaz Kampı genel resmi
Tamwood Camps - Vancouver Yaz Kampı Hakkında

Tamwood'un yaz kampı, Vancouver manzaralı Burnaby Dağı'nın zirvesindeki Simon Fraser Üniversitesi Kampüsünde gerçekleşmektedir. 2010'da Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapan Vancouver, Kanada'nın en güzel şehirlerinden biri olarak kabul edilir. Pasifik Okyanusu üzerinde yer alan bu metropol, sahiller ve dağlarla çevrilidir. 2013 ve 2017 yıllarında Study Travel dergisinin "Star Junior Course" ödülünü birincilikle kazanan Tamwood yaz kampı, her yıl 30 farklı ülkeden ve kültürden öğrencileri farklı programlar bünyesinde bir araya getirir.

 

Simon Fraser Üniversitesi'nin Vancouver'daki ana kampüsü olan Burnaby'deki kampüsünde rekreasyon tesisleri arasında bir atletizm sahası, su merkezi, spor salonu ve kano tesisi bulunmaktadır. Kampüsteki modern rezidans, ortak tuvaletli özel odalara, aydınlık ve temiz yemek tesislerine ve geniş ortak alanlara sahiptir. Tamwood yatılı personeli tarafından günün her saati bakım ve güvenlik sağlanır. Çamaşırhane hizmeti haftada bir kez verilmektedir ve kamp ücretine dahildir. Yurt konaklamalarında tüm yemekler, rezidansın içinde bulunan SFU kafeteryasında servis edilmektedir. Kampçılar günde 3 sıcak yemek yerler. Kendi konaklamasında kalan kampçılara ise kampüste sadece öğle yemeği verilir. Tam günlük gezilerde ise tüm kampçıların yanına öğle yemeği hazırlanır. Ve akşam yemeği restoranda yenir.

 

7-10 yaş aralığındaki her seviyeden İngilizce'ye sahip öğrencilerin katılabileceği İngilizce + Aktivite kampında İngilizce eğitimi; sportif, yaratıcı, sosyal aktiviteler ve gezilerle kombine edilir.

 

11- 14 ve 15-17 yaş aralığındaki öğrenciler İngilizce + Keşif kampında kendi yaş gruplarıyla aktivitelere ve gezilere katılma fırsatı bulurlar. Bu programda daha aktif ve doğa sporu seven gençler için "Açık Havada Liderlik" programı alternatifi bulunmaktadır. Heyecan verici, macera dolu aktiviteler deneyimlerken liderlik, ekip çalışması, kişisel sorumluluk ve güvenlik prosedürleri gibi becerileri öğrenecekleri kamp programında öğrenciler British Columbia Coastal Dağları'ndaki dünyaca ünlü milli parklarda gece boyu sırt çantasıyla gezme fırsatı da bulurlar. Kampçılar ayrıca kano, kaya tırmanışı, akarsu raftingi, oryantiring ve dağ bisikleti aktivitelerine katılırlar. Ayrıca opsiyonel olarak Genç Liderler aktivitesi de düzenlenebilir.

 

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Üniversite Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
7-10, 11-14, 15-17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
30 Haziran - 11 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2-6 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
250
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Vancouver 25 Dk.
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Vancouver Havaalanı
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Yurt (Standart Tek Kişilik Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Üniversite Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
7-10, 11-14, 15-17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
1 Temmuz - 9 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2-6 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
250
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Vancouver 25 Dk.
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Vancouver Havaalanı
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Sunulmamaktadır.
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Geziler
Her hafta 2 tam gün gezi düzenlenmektedir.

Tam Günlük Geziler

Whistler Mountain, City of Victoria, Vancouver Aquarium, Stanley Park, Bowling, Granville Island, Science World Capilano Suspension, Bridge, Playland Amusement Park, Cultus Lake Waterpark, Outlet Shopping.

Yarım Günlük Geziler

Sunulmamaktadır.
Aktiviteler
Sinema, Laser Tag, Buz Pateni, Balina Seyri, Bisiklet, Doğa Yürüyüşü, futbol, Yoga, Drama, Dansi Badmington, Frizbi, Film Yapımı, Kayak, Yetenek Şovu.

2024 Tamwood Camps - Vancouver Yaz Kampı Fiyat Listesi

Program/Süre 2 Hafta 3 Hafta 4 Hafta
Klasik Yaz Okulu (7-10 Yaş) 5,280 CAD 7,450 CAD 9,580 CAD
Klasik Yaz Okulu (11-14 Yaş) 5,150 CAD 7,255 CAD 9,315 CAD
Klasik Yaz Okulu (15-17 Yaş) 5,030 CAD 7,070 CAD 9,045 CAD
Gündüz Programı (7-10 Yaş) 3,395 CAD 4,815 CAD 5,870 CAD
Gündüz Programı (11-14 Yaş) 3,255 CAD 4,590 CAD 5,670 CAD
Gündüz Programı (15-17 Yaş) 3,105 CAD 4,360 CAD 5,470 CAD

* Program ücretlerine kayıt, eğitim, tam pansiyon konaklama, sağlık sigortası, aktiviteler, geziler ve detayları aşağıda belirtilen havaalanı transfer hizmetleri dahildir. Fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup okullar fiyatlar üzerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Havaalanı transferi Vancouver Havaalanından gerçekleşmektedir. Pazar günleri 08:00 - 22:00 saatleri dışındaki uçuşlarda çift yön için 350 CAD havaalanı transferi ücreti eklenir. 
* Tamwood Camps tek başına seyahat eden öğrencilerden çift yön 100 CAD unaccompanied minor fee talep edebilir.
* Konaklamasız kamp programına akşam aktiviteleri, havaalanı transferi, sağlık sigortası, kahvaltı veya akşam yemeği dahil değildir. Havaalanı transferi talep eden öğrenciler dilerlerse 350 CAD ödeyerek gidiş-dönüş transfer hizmeti satın alabilirler. 
*  Vancouver'a seyahat eden 18 yaşını doldurmamış öğrencilerin alması gereken yasal vasi yazısının ücreti 150 CAD'dır.