Tamwood Camps - Toronto Yaz Kampı

Lokasyon ikonu Toronto - Kanada
Tamwood Camps - Toronto Yaz Kampı görseli
Tamwood Camps - Toronto Yaz Kampı
Lokasyon İkonu Toronto - Kanada
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
Tamwood Camps - Toronto Yaz Kampı genel resmi
Tamwood Camps - Toronto Yaz Kampı Hakkında

Dünyanın en güvenli şehirlerinden biri olan Toronto, farklı kültürlerin harmoni ile bir arada yaşadığı Kanada'nın en büyük şehridir. Her ne kadar Kanada'nın başkenti olarak düşünülse de Toronto aslında gerek nufüs olarak gerekse iş imkanları olarak başkent Ottowa'dan daha öne çıkar. Tamwood Yaz Okulu ise dünyanın en iyi ilk yirmi üniversitesi içinde sayılan University of Toronto'nun Mississauga kampüsünde öğrencilere hizmet vermektedir. Çocuğunuzu Tamwood Kamplarına göndermek onlara akademik, sosyal ve kişisel olarak yeni kapılar açar. Onlara İngilizce konuşmayı öğreterek, gerçek tutkularının ve hedeflerinin ne olduğunu keşfetmelerine yardımcı olarak, olumlu karakter özellikleri, bağlantılar, özgüven ve özsaygı oluşturmalarında onları destekler. Tamwood Kampları, çocuğunuza hayatta bir avantaj ve bir ömür boyu sürecek hatıralar verir. Çocuğunuzun Tamwood'da kazandığı beceriler, hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacaktır.

 

Tamwood Yaz Kampına giden öğrencilere 'Kampçılar' denir ve farklı yaş gruplarına farklı İngilizce eğitimi ve aktivite seçeneği sunan Tamwood Yaz Kampı, 7 yaşındaki bir öğrenciyle 15 yaşındaki bir öğrenciyi bir tutmaz. 7-10, 11-14 ve 15-17 yaşındaki öğrencileri gruplara ayırarak 20 derslik farklı eğitim ve aktivite sunan okul, tek kişilik odalarda güvenli konaklama sağlar. Rezidansta konaklayan kampçılar her gün 3 öğün yemek ve bir akşam atıştırmalığı hakkına sahiptir. Yemekler çoğu yerde açık büfe olarak servis edilir ve kampçılar istediklerini seçebilirler. Vejetaryen seçenekler her zaman mevcuttur ve önceden haber verilmesi halinde diğer özel diyetler de düzenlenebilir. Tamwood'da kampçılara aile üyesi gibi davranılır ve tüm kampçıların ve personelin güvenliği birinci önceliktir.

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Üniversite Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
7-10, 11-14, 15-17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
30 Haziran - 11 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2-6 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
250
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Toronto Downtown (30 dk)
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Toronto Pearson
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Yurt (Standart Tek Kişilik Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Üniversite Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
7-10, 11-14, 15-17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
1 Temmuz - 9 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2-6 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
250
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Toronto Downtown (30 dk)
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Toronto Pearson
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Sunulmamaktadır.
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Geziler
Her hafta 2 tam gün gezi düzenlenmektedir.

Tam Günlük Geziler

Niagara Falls, CN-Tower, Woodbine Beach, Nathan Phillips Square, Eaton Centre, Royal Ontario Museum, Center Island, Toronto Baseball Game , Casa Loma, Toronto Premium Outlet, Distillery District, Ripley’s Aquarium, Grup Yemeği, Tree Tops Adventure, Erin Mills, Shopping Mal, Canada Wonderland, Toronto Island, Baseball Game, Blue Mountain Resort.

Yarım Günlük Geziler

Sunulmamaktadır.
Aktiviteler
Yoga, Hiking, Baseball, Futbol, Yüzme, Voleybol, Buz Pateni, Konuşma Klübü, Yetenek Yarışması, Sanatsal Aktiviteler, Dağ Bisikleti, Camp Wide Game, Liderlik, Disney Disko, Karnaval, STEM Aktiviteleri, Puzzle Yarışması, Fotoğraf Yarışması, Moda Şovu, Denizaltı Disko, Flash Mob Challenge, Film Yarışması.

2024 Tamwood Camps - Toronto Yaz Kampı Fiyat Listesi

Program/Süre 2 Hafta 3 Hafta 4 Hafta
Klasik Yaz Okulu (7-10 Yaş) 5,280 CAD 7,450 CAD 9,580 CAD
Klasik Yaz Okulu (11-14 Yaş) 5,150 CAD 7,255 CAD 9,315 CAD
Klasik Yaz Okulu (15-17 Yaş) 5,030 CAD 7,070 CAD 9,045 CAD
Gündüz Programı (7-10 Yaş) 3,395 CAD 4,815 CAD 5,870 CAD
Gündüz Programı (11-14 Yaş) 3,255 CAD 4,590 CAD 5,670 CAD
Gündüz Programı (15-17 Yaş) 3,105 CAD 4,360 CAD 5,470 CAD

 

* Program ücretlerine kayıt, eğitim, tam pansiyon konaklama, sağlık sigortası, aktiviteler, geziler ve detayları aşağıda belirtilen havaalanı transfer hizmetleri dahildir. Fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup okullar fiyatlar üzerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Havaalanı transferi Toronto Pearson Uluslararası (YYZ) havaalanından gerçekleşmektedir. Pazar günleri 08:00 - 22:00 saatleri arasında varan ve ayrılan uçuşlar için geçerlidir. Farklı gün ve havalimanı tercihlerinde fiyat farklı oluşacaktır.
* Tamwood Camps tek başına seyahat eden öğrencilerden çift yön 100 CAD unaccompanied minor fee talep edebilir.
* Konaklamasız kamp programına akşam aktiviteleri, havaalanı transferi, sağlık sigortası, kahvaltı veya akşam yemeği dahil değildir. Havaalanı transferi talep eden öğrenciler gidiş-dönüş için 350 CAD ödemelidir. 
* Toronto'ya seyahat eden 18 yaşını doldurmamış öğrencilerin alması gereken yasal vasi yazısının ücreti 150 CAD'dır.