SKOLA - Regent's Park Yaz Okulu

Lokasyon ikonu Londra - İngiltere
SKOLA - Regent's Park Yaz Okulu görseli
SKOLA - Regent's Park Yaz Okulu
Lokasyon İkonu Londra - İngiltere
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
SKOLA - Regent's Park Yaz Okulu genel resmi
SKOLA - Regent's Park Yaz Okulu Hakkında

SKOLA'nın Londra Regent's Park'taki İngilizce Yaz Okulu, İngilizce öğrenmek ve aktivitelere katılmak isteyen öğrenciler için idealdir. Regent's University London', İngiltere'nin Londra şehrinde bulunan özel bir üniversitedir. Avrupa'nın en büyük yüksek öğrenim sağlayıcısı Galileo Global Education'ın bir parçasıdır. Regent's University London, 1984 yılında Regent's College olarak kuruldu. 2012 yılında öğretmenlik diploması verme yetkisini almış ve 2013 yılında üniversite olmuştur. Okulun mükemmel konumu temiz hava ve alan anlamına gelirken aynı zamanda Londra'daki tüm önemli turistik mekanlara da yakındır. Öğrencilere İngilizce öğrenmeleri ve diğer ülkelerden gelen öğrencilerle İngilizce konuşarak arkadaş olmaları için teşvik edici ve güvenli bir ortam sağlamaktır.   


Skola'nın aile yanı konaklamalı sunduğu Klasik Yaz Okulu ve konaklamasız olarak sunduğu Gündüz Programında 10-17 yaş grubu öğrenciler için her hafta, 15 saat Genel İngilizce'ye ek olarak Londra'yı Keşfet ziyaretleri ve etkinlikleri içeren bir haftanın teması vardır. Örneğin, coğrafya temelli bir hafta olan "London Calling" haftasında London Eye ve Ulusal Portre Galerisi'ne ziyaretleri yapılır. Dersler, dilbilgisi, kelime bilgisi, okuma, yazma ve konuşma dahil olmak üzere bu temalar üzerinden pekiştirilir. 10-12 yaş grubu öğrenciler, haftada iki saat süren Londra Kaşifleri kursuna katılarak keşfetme becerilerini geliştirirler. 13 - 17 yaş arası çocuklar, liderlik becerilerini geliştirmek için haftada iki saat Londra Liderleri kursuna katılırlar. Öğrenciler, derslerde ve ziyaretlerde öğrendiklerinden poster, konuşma, oyun ve hatta video gibi çalışmalar geliştirirler ve her cuma öğleden sonra çalışmalarını okula sunarlar. Öğleden sonra öğrenciler Regent's Park'ta Tenis, Futbol ve diğer takım oluşturma sporları da dahil olmak üzere spor yaparak eğlenirler. 

 


Klasik Yaz Okulunda, 6 tam gün programa katılan öğrencilere aile yanı konaklaması sunar. Klasik Yaz Okulunda 12-17 yaş arasındaki öğrenciler çoğunlukla tek kişilik ailelerde konaklarlar ancak birlikte seyahat eden öğrenciler paylaşımlı odalarda da kalabilirler. Ailelerin okula uzaklığı maksimum 45 dk'dır. Aile yanı ile kurs arasındaki öğrenciler için servis imkanı ekstra ücret karşılığında sunulur ve 14 yaşından küçük tüm öğrenciler bu servisi kullanmak zorundadır. 
6 günlük programda cumartesi günü isteğe bağlı tam günlük Discover England gezisi ile haftada 2 kez Londra'daki en iyi turistik yerleri ve müzeleri ziyaret ederler.  

 


Gündüz programı, 5 tam günlük ve 5 yarım günlük program olarak sunulur. 5 tam günlük programda haftada 2 yarım gün gezi ve 3 aktivite vardır. 5 yarım günlük programda ise haftada sadece 15 saat Genel İngilizce dersi olup öğle yemeği ve aktivite yoktur. Gündüz programı, ailesiyle birlikte programa katılmak isteyen öğrencilere uygundur ve konaklamasız olarak sunulur. İsterse ebeveynler de aynı kampüste yetişkin dil okuluunda eğitim alabilirler. Hafta içi geziler yalnızca çocuklara sunulur ve grup lideri eşliğinde gerçekleşir. 6 tam gün program alan öğrencilere istedrse bir ebeveyn eşlik edebilir ancak zorunlu değildir. 10-12 yaş arasındaki öğrencilere aile yanı konaklaması sunulamayacağından, Gündüz Programına katılmak zorundadırlar ve ebeveyn tarafından okula bırakılıp alınmalıdırlar.

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Üniversite Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
12 - 17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
16 Haziran - 1 Eylül 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2 - 11 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
16
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
200
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra 30 dk
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Heathrow
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Aile Yanı (Standart Tek Kişilik Oda), Aile Yanı (Standart Paylaşımlı Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Üniversite Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
10 - 17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
17 Haziran - 31 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2 - 11 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
16
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
200
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra 30 dk
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Heathrow
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Sunulmamaktadır.
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Geziler
6 tam günlük programda haftada 2 yarım gün, 1 tam gün Cumartesi gezisi bulunmaktadır. 5 tam günlük gezide 2 yarım gün gezi bulunmaktadır. Yarım gün programlarda gezi yoktur.

Tam Günlük Geziler

6 Tam Gün program için: Windsor Kalesi, Greenwich, Cambridge, Bournemouth, Oxford, Chelsea, Wimbledon, Colchester, Arundel Kalesi, Hampton Court, Global Tiyatro.

Yarım Günlük Geziler

6 ve 5 Tam Gün program için : Madam Tussauds, Sherlock Holmes, London Eye / Açık Otobüs Turu, Dickens Müzesi, Tower Köprüsü, Wembley Stadyum Turu, Covent Garden, London Docklands Müzesi.
Aktiviteler
Spor, Müzik, Sanat Etkinlikleri ve Partiler.

2024 SKOLA - Regent's Park Yaz Okulu Fiyat Listesi

Program/Süre 2 Hafta 3 Hafta 4 Hafta Ekstra haftalar
Kasik Yaz Okulu (6 Tam Gün) £2.465,00 £3.485,00 £4.505,00 £1.020,00
Gündüz Programı (6 Tam Gün) £1.515,00 £2.235,00 £2.955,00 £720,00
Gündüz Programı (5 Tam Gün) £1.315,00 £1.935,00 £2.555,00 £620,00
Gündüz Programı (5 Yarım Gün) £915,00 £1.335,00 £1.755,00 £420,00

* Klasik Yaz Okulu program fiyatlarına kayıt, kurs, tam pansiyon konaklama, materyal, havaalanı transferleri dahildir. 
* Transfer ücreti, Londra'daki tüm havalimanları için fiyata dahil edilmiştir. Farklı şehirdeki havalimanı tercihlerinde fiyat farkı oluşur.
* Gündüz programında konaklama ve transfer dahil değildir. 5 tam günlük Gündüz Programına öğle yemeği dahildir.
* 14 yaşından küçük aile yanında kalan öğrenciler için kapıdan kapıya okul servisi hizmeti zorunludur ve haftalık 250 GBP'dir. 
* Tesis içi yetişkinlere yönelik İngilizce kursları da mevcuttur. Haftalık fiyatları şu şekildedir: 15 saat 360 GBP, 21 saat 461 GBP ve kayıt ücreti 80 GBP , malzeme ücreti 40 GBP.
* 6 hafta ve üzeri kurslara veya kardeşiyle birlikte gelen öğrencilere öğrenci başına %5 indirim uygulanır. Bu indirim sadece tam gün kurslar için geçerlidir.

* 6 tam gün program alan öğrencilere Cumartesi günü ebeveynin eşlik etmesi zorunlu değildir ancak isterse edebilir. Ücreti haftalık 100GBP'dir.