Alpadia - Bath Yaz Okulu

Lokasyon ikonu Bath - İngiltere
Alpadia - Bath Yaz Okulu görseli
Alpadia - Bath Yaz Okulu
Lokasyon İkonu Bath - İngiltere
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
Alpadia - Bath Yaz Okulu genel resmi
Alpadia - Bath Yaz Okulu Hakkında

ALPADIA, dünyaca ünlü KAPLAN Dil Okulları bünyesinde bulunan, farklı ülkelerde dil ve yaz okulu programları sunan, her yıl binlerce öğrenciye eğitim veren önemli bir eğitim kurumdur.

 

İngiltere'nin Batı'sında bulunan Bath şehri, 2 bin yılı aşkın bir süredir turistler için popüler bir destinasyon olmuştur. İnsanlar, Roma hamamındaki doğal kaplıcalarda yıkanmak için Avrupa'nın her yerinden akın akın bu şehre gelir ve aynı zamanda Sulis Minerva tapınağını ziyaret ederlerdi. 18. yüzyılda ise ünlü Bath Hamamı, insanları bu muhteşem şehre çeken odak noktası haline gelmişti. Bu dudak uçuklatan güzellikteki merkezin UNESCO'da adının olması şaşırtıcı değildir. Şehirde bulunan turist ve öğrenciler, Bath Hamamı'nı ziyaret edebilir, Gürcü binalarını keşfedebilir veya Avon Nehri'nde bir tekne turuna katılabilir. Bu küçük kasaba ortamında eğlenirken dinlenmek ve huzuru bulmak da çok kolaydır.

 

Kaplan-Alpadia Bath Yaz Okulu, genç öğrencilere İngilizce dil becerilerini geliştirmek için ideal bir yaz deneyimi sunmaktadır. Bu okul, samimi bir öğrenme atmosferi ile öğrencilere İngilizce konuşma, dinleme, okuma, yazma ve günlük yaşam becerilerini kazandırmayı hedefler. Kurs, başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar tüm öğrenci seviyelerine uygun olarak tasarlanmıştır ve sınıflardaki maksimum öğrenci sayısı 15'tir. Ayrıca, öğrencilerin yaratıcılığını teşvik etmek adına çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

 

Alpadia Bath Yaz Okulu öğrencilerine dil eğitimi dışında eğlenceli aktiviteler ve geziler sunar. Öğrenciler her hafta, öğleden sonraları kültür yarışmaları, disko gecesi, oyun geceleri, davul atölyesi, bowling, trambolin aktivitesi, gazino gecesi, golf, film gecesi, tekne gezisi, karaoke, Instagram fotoğraf yarışmaları, sokak dansı atölyesi, tenis gibi çeşitli etkinliklere katılma fırsatı bulurlar. Ayrıca, Bath şehri ve çevresinde düzenlenen şehir ve yakın çevre gezileri sayesinde öğrenciler bu güzel bölgeyi keşfederler. Bath; zengin tarihi, Georgian dönemine ait binaları ve UNESCO Dünya Mirası ilan edilen özel bir şehir olmasıyla dikkat çeker. Aynı zamanda Bath; Salisbury ve Bristol gibi diğer şehirlere de yakın bir konumdadır.

 

Kaplan-Alpadia Bath Yaz Okulu, modern olanaklar sunar. Kampüste; aydınlık ve geniş sınıflar, etkileşimli beyaz tahtalar, ücretsiz WiFi erişimi ve öğrencilerin rahatça zaman geçirebileceği bir öğrenci salonu bulunur. Ayrıca, okulun konumu Bath şehir merkezine yakın olduğu için öğrenciler şehirdeki olanaklardan faydalanabilirler.

 

Öğrenciler, Bath Yaz Okulu boyunca yerel ailelerin evlerinde konaklarlar. Aileler, öğrencilerin nevresim takımı ve havlu gibi ihtiyaçlarını karşılarlar, aynı zamanda haftalık banyo ve yatak odası temizliği yaparlar. Bu sayede öğrenciler rahat bir yaşam ortamında konaklarlar ve dil eğitimi süreçlerini keyifli bir şekilde geçirirler. Kaplan-Alpadia Bath Yaz Okulu, öğrencilere hem eğitim hem de konforlu bir yaşam deneyimi sunar.

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Kurs Merkezi
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
12-17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
09 Haziran – 10 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2-9 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
195
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra 1,5 Saat
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Heathrow
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Aile Yanı (Standart Paylaşımlı Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Geziler
Haftada bir tam ve iki veya üç yarım gün gezi bulunmaktadır.

Tam Günlük Geziler

Londra.

Yarım Günlük Geziler

Bath Abbey, Berkeley Kalesi, Bristol, Cheddar Mağaraları, Roma Hamamları, Royal Crescent Müzesi, Stonhenge, Salisbury, Windsor Kalesi.
Aktiviteler
Kültür Yarışmaları, Disko Gecesi, Oyun Geceleri, Davul Atölyesi, Bowling, Trambolin Aktivitesi, Gazino Gecesi, Golf, Film Gecesi, Tekne Gezisi, Karaoke, Instagram Fotoğraf Yarışmaları, Sokak Dansları Atöylesi, Tenis, Moda ile İlgili Aktiviteler

2024 Alpadia - Bath Yaz Okulu Fiyat Listesi

Program/Süre 2 Hafta 3 Hafta 4 Hafta Ekstra haftalar
Klasik Yaz Okulu £1.850 £2.585 £3.320 £ 730

* Program fiyatlarına kayıt, kurs, konaklama, aktivite ve geziler, havaalanı transfer hizmetleri dahildir.

* Havalimanı gidiş ve dönüş transferleri program ücretine dahil olup Heathrow Havalimanı’ndan her Pazar 08:00 - 20:00 arası gelişler ve her Cumartesi 08:00 - 20:00 arası ayrılışlar için geçerlidir.

* Farklı zaman ve havalimanı tercihlerinde ücret farkı oluşacaktır.

* Kaplan/Alpadia Okulları tarafından haftalık 15 İngiliz Sterlini karşılığında Sağlık Sigortası sunulmaktadır.

* Okul 16 yaş altı öğrenciler ekstra 42 GBP Unaccompanied Minor Fee ücreti talep edebilir.