NEW YORK’ta MODA, SANAT, TASARIM VE DİL EĞİTİMİ MÜMKÜN MÜDÜR?

UNITED TOWERS YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
NEW YORK’ta  MODA, SANAT, TASARIM VE DİL EĞİTİMİ MÜMKÜN MÜDÜR? görseli
Kullanıcı ikonu Elif PEKDEMİR
Tarih ikonu 06 Nisan 2020
NEW YORK’ta  MODA, SANAT, TASARIM VE DİL EĞİTİMİ MÜMKÜN MÜDÜR? Görseli

60 yıllık tecrübeye sahip olan Kings Education’ın Birleşik Krallık ve ABD’de merkezleri bulunmaktadır. British Council akreditasyonuna sahip okulda pazarlamadan, uluslararası ticarete, moda ve sanata dair çok çeşitli alanlarda dil programları sunulur.
Moda Sanat ve Tasarım dil programı ile modada trendleri belirleyen New York’ta, moda ve tasarım etkinliklerine katılıp  galeri gezerken bir taraftan okulun size sunduğu dersler ile dilinizi geliştirebilirsiniz. Kings Education, öğrencisine popüler sanat , moda ve tasarım etkinliklerine katılabilmesi için fırsatlar yaratmaktadır .FIT müzesi, MOMA, The Guggenheim’a haftalık geziler düzenlenir. Doğru zamanda New York’ta olursanız Kings ile New York Moda Haftasına dahi katılabilirsiniz.
 Kings Education’ın, Moda, Sanat ve Tasarım dil programı  hem dil yetkinliğinizi geliştirmeniz hem de alanınızda gelişmeniz için oldukça iyi bir fırsattır.  Bu dersler moda teorisi üzerine grup dersleri, sanat tarihi, fotoğraf, baskı ve dijital tasarım üzerine dersler olacaktır. Programda  size 4 haftalık eğitim ile haftada 28 ders sunulur. Haftada 20 ders Genel İngilizce eğitimi alırken, 8 dersiniz moda sanat ve tasarım üzerine olacaktır. Program, ABD’de 100 yıl içerisinde erkek ve kadın modasındaki evrim, sanat tarihi, moda ve tüketim, sanatın kökeni, mimari, iç dizayn, dijital dizayn, fotoğraf, fotoğraf manipülasyonu konularına dallarına odaklanır. 
Katılımcılar, program sonunda sertifika almaya hak kazanacaklar.
Kings Education, program için belirli başlangıç tarihleri belirtmiştir. Ayrıntılı bilgi edinmek için danışmanlarımızla görüşebilirsiniz.