Yeni Zelanda’da Çalışma İzni

Yeni Zelanda'da çalışma izni

Yeni Zelanda’da 10 Ekim 2013 tarihinde yapılan yeni düzenlemeyle birlikte Ocak 2014 itibarıyla 14 hafta ve üzeri dil programına kayıtlı öğrenciler haftalık 20 saat çalışma iznine kavuşuyor! NZQA kategori 1 akreditasyonu olan kurumlara tam-zamanlı dil okuluna kayıt yaptıran öğrenciler bu haktan faydalanabilecekler. Hali hazırdaki sistemde, dil okulu öğrencilerinin Yeni Zelanda’da çalışma izninin olması için IELTS sınavından 5.0 almaları gerekiyor, yeni sistemle IELTS sınavı gerekliliği ortadan kalkmış olacak.

Yurtdışında üniversite - Work and Travel - Google Site Map