Churchill House School of English Language - Aldenham Yaz Okulu

Lokasyon ikonu Londra - İngiltere
Churchill House School of English Language - Aldenham Yaz Okulu görseli
Churchill House School of English Language - Aldenham Yaz Okulu
Lokasyon İkonu Londra - İngiltere
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
Churchill House School of English Language - Aldenham Yaz Okulu genel resmi
Churchill House School of English Language - Aldenham Yaz Okulu Hakkında

Aldenham School, Londra'nın kuzeybatısında bulunan geleneksel bir bağımsız okuldur ve sessiz bir kırsal bölgede yer almaktadır. Geleneksel İngiliz yatılı okulu deneyimiyle modern olanakları harmanlayan kırsal bir kampüsün avantajlarını sunan Aldenham School kampüsü Londra'ya toplu taşıma ile bir saat uzaklıktadır. Churchill House'un sunduğu Aldenham School Yaz Okulu, konaklama, yemekhane, derslikler ve spor olanakları ile kompakt bir program sunmaktadır. Tüm birimler kısa bir yürüme mesafesindedir.

 

Londra'yı Keşfet programı öğrencilere Londra'nın sunabileceği her şeyi deneyimleme fırsatı sunar; müzeler, görülecek yerler, galeriler ve kültür! Program, haftada iki öğleden sonra ve bir akşam Londra'ya yapılan ziyaretleri içerir. Bu ziyaretler sırasında öğrenciler gözetmenlerle birlikte önemli cazibe merkezlerini keşfederler. Aynı zamanda Pazartesi günü isteğe bağlı tam gün Londra gezisi de sunar. Aldenham School Yaz Okulu Programı, öğrencilere çok kültürlü bir ortamda İngilizcelerini geliştirme fırsatı sunmak için tasarlanmıştır. Öğrenciler haftada 15 saat İngilizce eğitimi alırken güvenli bir şekilde Londra'yı keşfedebilir, Aldenham School'un geniş yeşil alanlarında spor aktiviteleri yapmanın ayrıcalığını yaşarlar.

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Özel Lise Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
10-14, 15-17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
30 Haziran- 11 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2-6 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
135
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra 1 Saat
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Heathrow
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Yurt (Standart Paylaşımlı Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Geziler
Her hafta bir tam ve iki yarım gün gezi düzenlenmektedir. İsteyen öğrenciler ekstra ücret karşılığında bir tam gün geziye daha katılabilmektedirler.

Tam Günlük Geziler

Oxford, Warwick Castle, Cambridge, Brighton. *Ücretli Opsiyonel Geziler: Londra Hayvanat Bahçesi, Madame Tussauds, London Eye, London Theatre, Brighton Pavillion, Windsor Kalesi.

Yarım Günlük Geziler

Chinatown, Londra Bilim Müzesi, Hyde Park, Camden, Londra Akvaryum, Victoria Albert Museum, British Museum .
Aktiviteler
İngiliz Spor Oyunları, Haka Dansı Performansı, Harry Potter Stop Motion Animasyon, Frizbi, Badminton, Basketbol, Rounders, Voleybol, Futbol, Barbekü Gecesi, Çevre Dostu Moda Şovu, Tiyatro, Yetenek Yarışmaları ve Film Geceleri.

2024 Churchill House School of English Language - Aldenham Yaz Okulu Fiyat Listesi

Program/Süre 2 Hafta 3 Hafta 4 Hafta Ekstra haftalar
Londra'yı Keşfet £2.135 £3.110 £4.085 £975

* Program fiyatlarına kayıt, kurs, tam pansiyon paylaşımlı odada konaklama, yerleştirme ücreti, aktivite ve geziler, havaalanı transfer ücretleri dahildir.

* Okul 16 yaş altı öğrenciler için extra £40 ''meet and greet '' servis bedeli talep edebilir.

* Havalimanı gidiş ve dönüş transferleri program ücretine dahil olup Heathrow Havalimanları’ndan pazar günleri 09:00-17:00 saatleri arası varışlar ve cumartesi günleri 11:00-18:00 saatleri arası ayrılışlar için geçerlidir. Farklı zaman ve havalimanı tercihlerinde ücret farkı oluşacaktır.

* Programı 4 Ağustos son başlangıç tarihini kapsayan öğrenciler 50 GBP indirimden faydalanacaktır.