Avusturya Vizesi

  • Avusturya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Avusturya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat süresini kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya babanın geçerli yada eski Avusturya vizesi varsa fotokopileri
  • Avusturya Konsolosluğu bütün başvuruları Şahsen istemektedir.

Yurtdışında üniversite - Work and Travel - Google Site Map